Huisartsen

Marcel Derksen

Ik ben geboren in 1966 te Kerkrade. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Maastricht. Sinds 1999 ben ik als huisarts werkzaam in mijn geboortestad. Naast mijn reguliere werk vind ik het leuk om jonge collega’s op te leiden tot huisarts.

 

 

 

Femke Mooij

Ik ben geboren in 1974.  Sinds 2012 ben ik huisarts, nadat ik op de Spoedeisende hulp en orthopedie en een deel van de tropenopleiding heb gedaan. Sinds  januari 2013 werk ik in Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk part time op maandag, woensdag en donderdag. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in het Heuvelland. Wederzijds vertrouwen, respect en openheid vind ik belangrijk, zowel op mijn werk als privé.

 

Tessa Haas-Lommerse

Ik  ben geboren in 1982 in de bollenstreek. Sinds 2000 woon ik in het Heuvelland. Sinds 2012 ben ik huisarts, nadat ik gewerkt heb bij de gynaecologie, verloskunde, spoedeisende hulp en cardiologie. Sinds maart 2013 werk ik in Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk part time op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik vind een open communicatie belangrijk. Ik ben dan ook vrij direct, eerlijk en ik hou van duidelijkheid. Ik vind een informele en respectvolle sfeer in de spreekkamer fijn.

 

Huisarts in opleiding

Marc van den Beemt

 

 

 

 

Doktersassistenten

 

Loïs Doven

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.  Ik werk hier met veel plezier door de fijne werksfeer.

 

 

 

Vera Forster

Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk parttime, namelijk donderdag en vrijdag. Daarbij werk ik tevens parttime op de huisartsenpost in Heerlen.

 

 

 

 

Monica Scheilen

Ik ben geboren in 1965 te Heerlen. Ik ben doktersassistente sinds 1982 en werk part time op maandag, dinsdag en woensdag. Wat ik belangrijk vind op het werk is humor. Mijn aandachtsgebied is het hypertensie spreekuur. 

 

 

 

Petra Janssen

Ik ben geboren in 1983. In 2002 heb ik de opleiding tot doktersassistente afgerond. Sinds 2010 werk ik bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk hier met veel plezier, mede door het prettige team waarin we samenwerken.

 

Astrid van de Griend

 

 

 

Doktersassistente in opleiding

Op dit moment hebben wij geen stagiaire tot doktersassistente. 

Praktijkondersteuners

Andrea Mertens 

Sinds september 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Eerst als stagiaire en daarna vanaf juli 2013 als afgestudeerd doktersassistente. In de loop der jaren merkte ik dat ik me verder wilde ontwikkelen. Uiteindelijk kreeg ik de mogelijkheid om het CVRM/bloeddrukspreekuur te houden. Dit beviel me erg goed en heeft mede mijn volgende stap bepaald. In oktober 2018 ben ik begonnen aan de opleiding tot praktijkondersteuner in Tilburg. Deze opleiding heb ik in april j.l. succesvol afgerond. Als praktijkondersteuner zal ik mij met name met de ouderenzorg en het astma spreekuur bezig houden. Daarnaast blijf ik ook met veel plezier als assistente werken. 

 

Ellen Houben

Sinds 2007 werk ik als praktijkondersteuner. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes, COPD, stoppen met roken en hart- en vaatziekten. Ik werk part time op maandag en donderdag.

 

 

 

Carol den Hoed

Mijn achtergrond is verpleegkundige. Ik heb gewerkt bij het U-Center en bij de voormalige thuiszorg organisatie in het Heuvelland, Groene Kruis. In 2010 heb ik de post-HBO opleiding voor praktijkondersteuner somatiek afgerond via Hoge School Zuyd. Mijn aandachtsgebieden zijn Diabetes, COPD, astma, Hart-en vaatziekten en Stoppen met roken. Ik werk part time op dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Yaël Ottenhof

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk op maandag, woensdagochtend en vrijdag in de huisartsenpraktijk. Daarnaast werk ik als psycholoog bij Psychologenpraktijk Kerkrade Heerlen. Aan de Universiteit Maastricht heb ik de bachelor Gezondheidswetenschappen en aansluitend de master Mental Health afgerond.

 

Miek van de Ven

Per augustus 2019 werk ik als praktijkondersteuner GGZ jeugd bij medisch centrum kruisstraat. Mijn spreekuur is op woensdagmiddag. in 2006 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek afgerond en in 2009 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog. Ik heb inmiddels 13 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik help mensen graag verder met hun vragen en moeilijkheden. Ik vind het belangrijk om open te communiceren zodat mensen weten wat ze aan me hebben.