Huisartsen

Marcel Derksen

Ik ben geboren in 1966 te Kerkrade. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Maastricht. Sinds 1999 ben ik als huisarts werkzaam in mijn geboortestad. Naast mijn reguliere werk vind ik het leuk om jonge collega’s op te leiden tot huisarts.

 

 

Tessa Haas-Lommerse

Ik  ben geboren in 1982 in de bollenstreek. Sinds 2000 woon ik in het Heuvelland. Sinds 2012 ben ik huisarts, nadat ik gewerkt heb bij de gynaecologie, verloskunde, spoedeisende hulp en cardiologie. Sinds maart 2013 werk ik in Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk part time op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik vind een open communicatie belangrijk. Ik ben dan ook vrij direct, eerlijk en ik hou van duidelijkheid. Ik vind een informele en respectvolle sfeer in de spreekkamer fijn waarbij we elkaar met je en jij kunnen aanspreken.

 

Waarnemend huisarts 

Jorien van der Burg

Ik ben geboren in Zwolle en woon sinds 2019 in Heerlen. Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts bij MC Kruisstraat. Mijn aandachtsgebieden zijn ouderenzorg, dementie, neurologie en dermatologie. Naast mijn werk als huisarts doe ik medisch wetenschappelijk onderzoek en ben medeauteur van verschillende medische boeken. Op die manier wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen en de zorg nog beter maken

 

Huisarts in opleiding

Marc van den Beemt

Ik ben afkomstig uit Brabant en heb de geneeskundeopleiding aan de universiteit van Maastricht gevolgd. Daarna ben ik begonnen met de opleiding tot huisarts. Voor het laatste deel van deze opleiding ben ik tot september 2021 werkzaam in MC Kruisstraat. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. 

 

 

 

Doktersassistenten

Loïs Doven

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.  Daarnaast begeleid ik ook stagiaires doktersassistente binnen de praktijk.  Mede door de afwisselende taken die ik uitvoer werk ik met veel plezier binnen deze praktijk. 

 

 

Monica Scheilen

Ik ben geboren in 1965 te Heerlen. Ik ben doktersassistente sinds 1982 en werk part time op maandag, dinsdag en donderdag. Wat ik belangrijk vind op het werk is humor. Mijn aandachtsgebied is het hypertensie spreekuur. 

 

 

 

Margo Brauers

Ik werk sinds 1 april 2021 bij Medisch Centrum Kruisstraat 

 

Petra Janssen

Ik ben geboren in 1983. In 2002 heb ik de opleiding tot doktersassistente afgerond. Sinds 2010 werk ik bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk hier met veel plezier, mede door het prettige team waarin we samenwerken.

 

 

 

Astrid van de Griend

Sinds januari 2020 werk ik bij Medisch Centrum Kruisstraat. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. 

 

 

 

Doktersassistente in opleiding

                                                                Silvia Jansen 

                                           
Mijn naam is Silvia Jansen en ik woon in Wijlre. Na 21 jaar, als leerkracht, werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs, ben ik in maart 2020 gestart met de opleiding tot doktersassistente en in januari 2021 met mijn stage bij Medisch Centrum Kruisstraat. Dit bevalt mij heel goed. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast mijn werk ga ik graag wandelen en hardlopen.

 

Praktijkondersteuners

Andrea Mertens 

Sinds september 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Eerst als stagiaire en daarna vanaf juli 2013 als afgestudeerd doktersassistente. In de loop der jaren merkte ik dat ik me verder wilde ontwikkelen. Uiteindelijk kreeg ik de mogelijkheid om het CVRM/bloeddrukspreekuur te houden. Dit beviel me erg goed en heeft mede mijn volgende stap bepaald. In oktober 2018 ben ik begonnen aan de opleiding tot praktijkondersteuner in Tilburg. Deze opleiding heb ik in april 2020 succesvol afgerond. Als praktijkondersteuner zal ik mij met name met de ouderenzorg en het astma spreekuur bezig houden. Daarnaast blijf ik ook met veel plezier als                                                                         assistente werken. 

 

Ellen Houben

Sinds 2007 werk ik als praktijkondersteuner. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes, COPD, stoppen met roken en hart- en vaatziekten. Ik werk part time op maandag en donderdag.

 

 

 

Carol den Hoed

Mijn achtergrond is verpleegkundige. Ik heb gewerkt bij het U-Center en bij de voormalige thuiszorg organisatie in het Heuvelland, Groene Kruis. In 2010 heb ik de post-HBO opleiding voor praktijkondersteuner somatiek afgerond via Hoge School Zuyd. Mijn aandachtsgebieden zijn Diabetes, COPD, astma, Hart-en vaatziekten en Stoppen met roken. Ik werk part time op dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Yaël Ottenhoff

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ bij Medisch Centrum Kruisstraat. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag in de huisartsenpraktijk. Daarnaast werk ik als psycholoog bij Psychologenpraktijk Kerkrade Heerlen. Aan de Universiteit Maastricht heb ik de bachelor Gezondheidswetenschappen en aansluitend de master Mental Health afgerond.

 

Miek van de Ven

Per augustus 2019 werk ik als praktijkondersteuner GGZ jeugd bij medisch centrum kruisstraat. Mijn spreekuur is op vrijdagmiddag. in 2006 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek afgerond en in 2009 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog. Ik heb inmiddels 13 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik help mensen graag verder met hun vragen en moeilijkheden. Ik vind het belangrijk om open te communiceren zodat mensen weten wat ze aan me hebben.