Herhaalrecepten

Herhaalrecepten zijn recepten van medicamenten die u met regelmaat gebruikt. Als de huisarts hiervan op de hoogte is, kunt u zo’n herhaalrecept hieronder, telefonisch bij de doktersassistente of bij uw apotheek aanvragen.

Als u tijdens uw afspraak een recept krijgt of een recept naar uw apotheek wordt gezonden, kunt u het medicament direct bij uw apotheek afhalen. Bij een herhaalrecept kunt u het medicament 2 werkdagen na aanvragen afhalen.

Het kan zijn dat het momenteel iets langer duurt voordat u uw medicament bij uw apotheek kan ophalen ivm het Coronavirus. Soms moet u een afspraak maken bij uw apotheek om het medicament op te halen. Kijk voor de maatregelen op de website van uw apotheek. Klik hier voor Serviceapotheek Kruisstraat. Klik hier voor Benu apotheek Kling Nullet.

Slaapmedicatie en rustgevende middelen worden niet verlengd als u nog voor langer dan een week medicatie thuis heeft.

Vul uw naam, geboortedatum en e mail adres in samen met uw apotheek en het gewenste herhaalrecept met de sterkte, dosering en hoeveelheid van het medicament.
Niet volledig ingevulde herhaalrecepten kunnen niet verwerkt worden. Als u hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met uw apotheek.

Vul alle velden hieronder volledig in: